Automobile Bavaria Group prezintă la SIAB, la standul MINI Bavaria, noile MINI Hatch 3 şi 5 uşi, MINI Cabriolet – modelul a avut debutul European la Bruxelles. Aceste modele sunt prezentate în premieră pentru România. Alături de acestea mai pot fi admirate modelele MINI Countryman, alături de o serie de accesorii.

Producătorul britanic de automobile premium pregăteşte o reactualizare amplă a gamei, printr-o apariţie vizuală elegantă şi cu numeroase evoluţii tehnologice. Noutăţile pentru MINI Hatch cu trei uşi, MINI Hatch cu cinci uşi şi MINI Cabriolet includ un design reîmprospătat, inovaţii în domeniul tehnologiei transmisiei, opţiuni suplimentare de personalizare, noi combinaţii de transmisie şi motor, o gamă extinsă de dotări standard, faruri şi stopuri nou proiectate, finisaje adiţionale ale caroseriei şi conectivitate de ultimă oră pentru confort şi infotainment.

Alături de MINI, la standurile Automobile Bavaria mai poți vedea cele mai noi modele BMW, BMW Motorrad, dar și noul Rolls Royce Phantom, prezentat în premieră națională.